Onze vereniging publiceert en vertaalt literatuur die de interculturele en interreligieuze dialoog bevordert en behandelt onderwerpen die gerelateerd zijn aan de culturele en literaire aspecten in de ruimste zin.

 

Wij bieden de auteurs de mogelijkheid om boeken, commentaren, artikelen en meningen openbaar te maken, die tot nu toe niet gepubliceerd zijn, onder hun eigen naam gratis en deze zo beschikbaar te stellen voor een ​​brede selectie lezers over de hele wereld.

 

Tegelijkertijd biedt de vereniging ook de mogelijkheid, om het geschreven woord te vertalen naar andere talen. Dit wordt uitgevoerd met de hulp van sponsoren, die geïnteresseerd zijn in het werk van onze vereniging en die dus het vertalen van boeken financieel ondersteunen.

 

De sponsoren ondersteunen de vereniging direct of indirect, omdat de vereniging ook vertalingen voor bedrijven biedt, waar 50% van de winst wordt geïnvesteerd in de vertaling van de boekprojecten van onze auteurs.

 

Als u ook een vereniging vormt, die betrokken is bij algemene culturele, religieuze, interculturele, sociale of literaire onderwerpen en u niet bang bent voor een rustige en serieuze dialoog, zouden wij ons verheugen, als u contact met ons opneemt om uw vereniging op ons platform voor een interculturele en interreligieuze dialoog te presenteren.

 

U, als vereniging, heeft ook de mogelijkheid om bijdragen in het kader van onze rubrieken Nieuws en Reviews te publiceren.

 

Dit is ook een ideale gelegenheid om uw eigen vereniging te introduceren en uw projecten hier te promoten.

 

Voor zover uw vereniging haar eigen homepage heeft, zouden wij van onze kant ons verheugen, als u ruimte voor ons zou kunnen maken, zodat we aandacht kunnen vestigen op onze vereniging.

 

Wij kijken ernaar uit spoedig van u te horen!

 

Uw ProMosaik Team