Publiceer uw werk bij ons!

Publicatie van scripties en proefschriften met betrekking tot interculturele en interreligieuze kwesties, mensenrechten en vrede.

Het internationale portaal van ProMosaik houdt zich bezig met mensenrechten, menselijke waardigheid, gelijkheid, interculturele empathie en interreligieuze dialoog.

De dagelijkse briefing van ProMosaik zet zich in voor een cultuur die wordt gekenmerkt door vrede, diversiteit en sociale rechtvaardigheid. En om dit doel te bereiken, is uw waardevolle hulp nodig.

Het is de oprechte overtuiging van ProMosaik dat een grotere zichtbaarheid van uw werk kan worden bereikt door samenwerking bij de publicatie en verspreiding van uw waardevolle geschriften.

Inzendingen worden verwelkomd, gelezen en beoordeeld op basis van interesse; er zal een kennismakingsgesprek met de auteur worden gevoerd en fragmenten van zijn / haar werk zullen worden gepubliceerd in de sociale media en op de blog en website van ProMosaik. De hele procedure omvat de productie van een video over het onderwerp, die vervolgens in boekvorm wordt gepubliceerd.

Een voorstel voor samenwerking met ProMosaik voor de publicatie van nog meer van uw projecten op haar website wordt ook verwelkomd.

Publicatie is gratis, afgezien van een nominaal bedrag dat vereist is om lay-out en administratiekosten te dekken.

Voel je vrij om je werk op elk moment in te dienen met je persoonlijke gegevens. Als u echter anoniem of onder een pseudoniem wilt worden gepubliceerd, laat het ons dan weten wanneer u uw werk indient.

Inzendingen kunnen worden gestuurd naar de hoofdredacteur van ProMosaik, Dr. phil. Milena Rampoldi, op het volgende e-mailadres: info@promosaik.com

Met vriendelijke groeten,

Van uw team op de ProMosaik International Portal