Interviews

ProMosaik is een internationaal portaal voor mensenrechten, tolerantie, respect voor culturele en religieuze diversiteit, vrede en antikolonialisme. Op onze blog www.promosaik.blogspot.com   publiceren we onze artikelen, projecten ( hier beschikbaar op onze website), boekrecensies, initiatiefpresentaties, interviews met auteurs, activisten en verenigingen ( hier beschikbaar), vertalingen van artikelen – vooral in samenwerking met Tlaxcala, met Pressenza en andere portalen voor taalkundige diversiteit, humanisme en sociaal-politiek activisme – en video’s die hier te vinden zijn ).

Vanuit ons perspectief zijn interviews van levensbelang omdat ze de standpunten van de direct betrokkenen opleveren. We publiceren ook teksten van andere portals en blogs die voor ons interessant zijn. Als u denkt dat de onderwerpen waarop u zich richt vergelijkbaar zijn met de onze en dat de artikelen of opmerkingen die op uw website of blog worden gepubliceerd ook interessant zijn voor onze lezers, stuur ze dan naar info@promosaik.com om een   publicatie aan te vragen die de bron volledig gecrediteerd.

Bovendien, als u van mening bent dat ons team een interview met u zou moeten houden omdat u een interessante vereniging, een belangrijk initiatief vertegenwoordigt, of als u eenvoudigweg uw literaire en artistieke werken of uw sociaal-politieke en sociaal-culturele activiteiten wilt introduceren op onze website of blog, schrijf dan in eerste instantie naarinfo@promosaik.com.

Heel erg bedankt!

Het redactieteam van ProMosaik

Here you can find our GERMAN INTERVIEWS.

news1 German Interviews

Here you can find our ENGLISH INTERVIEWS.

English Interviews

Here you can find our ITALIAN INTERVIEWS.

Italian Interviews

Here you can find our INTERVIEWS IN OTHER LANGUAGES.

Interviews in other languages